zondag 22 juni 2014

Winamp Downloaden

Een enorm populaire en veelzijdige audio-en media player
Winamp werd geboren als een zeer eenvoudige mediaspeler en heeft langzaam maar consequent te verbeteren voor vele jaren. Haar voornaamste doel was volledig aanpasbaar en door de jaren heen te zijn, veel mensen hebben bijgedragen aan een bibliotheek die nu bestaat uit meer dan 20.000 huiden en tal van plug-ins.

Wanneer Winamp versie 5 werd uitgebracht, Nullsoft ingewisseld zich in de ogen van het publiek na het produceren van een veel betere speler Winamp 3 vervangen. Ze hadden niet veel aanmoediging nodig als ze gerechtvaardigd overslaan versienummer 4 door te zeggen dat het zo'n enorme verbetering dat het verdiende 5 worden genoemd!

Gelukkig zij gerechtvaardigd zijn in hun mening, zoals Winamp biedt alles wat je zou willen in een mediaspeler. Met behulp van de skins, kunt u instellen om te kijken als het origineel of de huidige standaard, die ziet er geweldig uit en brengt u snel en gemakkelijk de controle over al uw media. Ik ben vooral graag Winamp geminimaliseerd speler die bestaat uit een kleine bar die je kunt plaatsen aan de rand van uw scherm. Natuurlijk, als geen van beide eens met uw smaak kunt u downloaden en te proberen een van de duizenden anderen beschikbaar op de website van Winamp.

Winamp ondersteunt een breed scala aan bestandsformaten, en omdat het programma is klein en eenvoudig, het werkt snel op bijna alle computers. Neem een ​​kijkje door de beschikbare plug-ins en je zult ook merken dat je kunt aansluiten op je iPod en leidt zijn muziekbibliotheek.

Winamp kan zijn er al ooit, maar het is voor ons achtergelaten en is een volledig functionele muziekspeler die is echt klantgericht. Een goed alternatief voor iTunes.