maandag 23 juni 2014

KidLogger downloaden

Weet u wat uw kinderen online doen? Heeft uw personeel miskleunen?

KidLogger verzamelt gegevens over de activiteiten van gebruikers op de computer, Mac of mobiele telefoon en zorgt voor gedetailleerde time tracking en productiviteit rapporten online beschikbaar.

KidLogger bewaakt en stuurt de activiteiten op de computer, smartphones en tablets, en geeft de mogelijkheid om een ​​oogje houden op de activiteit van de gebruikers met behulp van uw online account. Kidlogger.net laat registreren, opslaan, analyseren van logbestanden, screenshots, spraakopnamen van Windows, Mac, Android systemen. Deze dienst helpt om toezicht te houden medewerkers van de onderneming en de monitor werkprocessen. Veel psychologen geloven dat de werknemers te informeren over de monitoring software op hun apparaten geïnstalleerd zal verwekken het niveau van hun discipline en belastbaarheid. Met de hulp van KidLogger, kan de bedrijfsleiding gekapt kosten op de zakelijke telefoons, van de nalatige werknemer vermijden nieuws lekken, onthullen commercieel vertrouwelijke informatie, en verhoging van de prestaties van werknemers.

Voordelen voor ouders die KidLogger gebruiken als monitoring software:
In het geval dat je bezig bent en geen tijd hebt om de lange lijst van activiteiten die wij aanbieden eenvoudig te gebruiken rapporten met analytics lezen niet hebben.
Het is een virtuele oppas voor kinderen met behulp van computer of telefoon.
GPRS coördinaten zal aangeven waar uw kinderen zijn.
U kunt voorkomen dat kinderen uit de vergadering en die gesprek met pedofielen en Internet roofdieren.
Geef de woorden die u niet wilt dat uw kinderen om te gebruiken tijdens het surfen in cybersea (seks, drugs, terrorisme, overtreding).
Voordelen van toezicht personeel

KidLogger downloaden