zondag 22 juni 2014

Torch Browser Downloaden

Een Chrome-gebaseerde browser met vele verrassingen
Torch Browser is een alternatieve webbrowser die sociale functies, video en audio downloaden integreert via streaming en een BitTorrent-client.

Gebaseerd op Google Chrome, of liever, op de open-source browser project Chromium-, zult u van Torch Browser want het combineert de voordelen van Chrome met zijn eigen verbeteringen.

Een pimped-out Chrome
Torch Browser is zeker een verbetering ten opzichte van Google Chrome als het voegt nieuwe functies die u anders zou moeten toevoegen als extensies.

Eerste, Torch Browser heeft een client Torrent-bestanden downloaden. Op een apart tabblad, kunt u een Torrent toevoegen via URL of bestand en zie hoe het downloadt.

Torch Browser maakt het ook downloaden van video en audio via streaming. Het is eenvoudig en, hoewel het niet laten u de kwaliteit en het formaat te kiezen, is het handig als u deze bestanden wilt opslaan en converteren later.

Aan de andere kant, met Torch Browser kunt u de pagina die u bekijkt door te klikken op de knop Delen, compatibel met Twitter en Facebook te delen.

Andere interessante functies zijn de mogelijkheid om de naam van liedjes en groepen die u luistert via Torch Music, en de opties te delen om iets op Google, Wikipedia of YouTube zoeken op een woord of zin te selecteren en te slepen naar de rechterkant van de Torch Browser .

Chroom aan de buitenkant, Torch aan de binnenkant
Torch Browser moet dezelfde kwaliteit als Google Chrome, zoals snelheid en een laag verbruik bieden. Echter, aangezien het beschikt over een eigen structuur, de prestaties van de Torch is vertraagd, vooral bij gebruik van de functie BitTorrent ongeacht uw internetverbinding.

Wanneer u Torch Browser opent je denkt dat je met behulp van Google Chrome. Inderdaad, het is zeer vergelijkbaar, maar de extra mogelijkheden en functies maken Torch verschillend: sommige zijn subtiel als de zoekfunctie, terwijl anderen kan worden benaderd vanuit het adres werkbalk, zoals het delen, Media en Torrent knoppen.

Het verbeteren van Chrome
Is Torch Browser een goed alternatief voor Google Chrome? Het antwoord is ja. Er is nog een lange weg te gaan, zoals het verbeteren van het verbruik van hulpbronnen van de BitTorrent-client en de media downloadfunctie, maar voor nu, Torch Browser werkt goed en biedt dezelfde voordelen als Chrome, plus een aantal interessante toevoegingen.