zondag 22 juni 2014

Format Factory Downloaden

De uiteindelijke conversie software voor PC
Format Factory is een multifunctionele converter software die in staat is om alle soorten video-, audio-en beeldbestanden te converteren. Compleet, krachtig en gratis, het is een must-have conversie tool.

Conversies galore
Voor de overdracht van bestanden op een mobiel apparaat (zoals de iPhone, iPad of Android), console (PS3, Xbox 360 en PSP) of ze te verbranden op een disc voor weergave op een TV of geluidsinstallatie, kan het nodig zijn om ze te converteren naar formaten die compatibel zijn met het apparaat in kwestie.

Format Factory is een compleet softwarepakket waarmee je bijna elk bestandsformaat. Voor bestanden met meerdere mediaformaten, kan Format Factory het allemaal te behandelen, inclusief audio, video en beelden, evenals het aanbieden van een veelheid aan keuzes voor de output formaat. Ook kunt u de codering kwaliteit van uw bestanden tussen laag, midden en hoog te passen.

Met Format Factory, je ook wat bonusmateriaal, waaronder het extraheren van de inhoud van een CD of DVD op uw PC, evenals een optie om video-en audio-bestanden samen te voegen krijgen.

Hoe werkt het?
Om bestanden te converteren met Format Factory, alles gebeurt in een kolom aan de linkerkant van de interface. Hiermee kunt u het type bestemming (audio, video, beeld) en welke codec je wilt gebruiken selecteren. Voor video conversies, zouden we raden het gebruik van de optie "Mobile Device", die u begeleidt bij het kiezen van de indeling volgens het apparaat dat u bezit.

Format Factory kunt u bestanden toevoegen aan de partij te zetten voor het gemak. Enkele geavanceerde opties zijn beschikbaar, en daardoor slechts minimale aanpassingen worden gemaakt, hoewel dit betekent dat het gemakkelijk te gebruiken. Volledige hulp voor beginners is ook beschikbaar, die de functies van de software uit.

Format Factory is ook beschikbaar in 62 talen, en u kunt de interface aan te passen met 4 verschillende skins. Voor degenen die niet willen om het te installeren op hun PC, kunt u de mobiele versie te downloaden, te gebruiken met een USB-stick, bijvoorbeeld.

Conclusie
Als u wilt converteren voor weergave op je mobiele telefoon, tablet, console, een CD, een DVD of een E-reader, of als je gewoon op zoek bent naar een uitgebreide software die converteert zowat elk type bestand, Format Factory is de ideale oplossing.

Format Factory ondersteunt de volgende formaten
Audio: MP3, WMA, APE, FLAC, AAC, MMF, AMR, M4A, M4R, OGG, WAV en WavPack
Video: MP4, AVI, 3GP, RMVB, GIF, WMV, MKV, MPG, VOB, MOV, FLV en SWF
Afbeeldingen: JPG, PNG, ICO, BMP, GIF, TIF, PCX en TGA