zondag 22 juni 2014

Picasa Downloaden

Beheren, bewerken en delen van uw foto's met gemak

Picasa is software ontwikkeld door Google om digitale beelden te beheren. Een echte referentie in zijn vakgebied, het bevat alle tools die u nodig hebt om uw fotocollectie te beheren: de mogelijkheid om foto's te importeren naar uw pc, maar ook voor het organiseren, bewerken en delen met dierbaren op Google platforms zoals Picasa Web of Google+ .
Alles wat u nodig hebt om uw foto's te beheren
Picasa is een onmisbaar stukje software voor fotografie ventilators en functies een aantal verschillende manieren - als catalogiseerder en kijker, als redacteur en als sharing software.

Met Picasa kunt u foto's en foto's die zijn opgeslagen op uw pc te importeren. Met Picasa kunt u de drive en mappen om te scannen selecteren en geeft u de mogelijkheid om te synchroniseren automatisch elke keer dat u het openstellen van de software. U hoeft niet langer om nieuwe foto's handmatig te importeren.

Zodra uw foto's zijn toegevoegd aan Picasa, zijn ze georganiseerd in albums die zal verschijnen in mappen met dezelfde namen waaruit ze werden genomen. Vervolgens kunt u reorganiseren en foto's van de ene locatie naar de andere door simpelweg te slepen en neer te zetten. Met Picasa kunt u ook labels toevoegen aan uw foto's, zodat u ze gemakkelijk kunt sorteren, waaronder het toevoegen van de locatie waar de foto's werden genomen, of de mensen in de foto, zodat u ze gemakkelijk kunt vinden.

Picasa is niet gespecialiseerde software voor het bewerken, maar het geeft wel een interessante reeks van functies die u kunt gebruiken om eenvoudige bewerkingen uit te voeren, ofwel image by beeld, naast elkaar of in batches, waaronder bijsnijden, het strekken, het aanpassen van kleur en contrast, het verbeteren van scherpte , rode-ogencorrectie, en het toepassen van filters.

Andere kenmerken zijn ingebouwd om Picasa, zodat u uw foto's kunt gebruiken om posters, montages, screensavers en zelfs films te maken. Het kan allemaal bekeken worden via de externe Picasa viewer en kunnen worden gedeeld met anderen op verschillende manieren, onder meer in de Picasa web-platform, je Google+-account, Blogger, en e-mail.

Tenslotte Picasa bevat ook een aantal zeer nuttige opties om dubbele en lege albums detecteren, geo-tag foto's, opslaan en comprimeren van uw foto's.

Toegankelijke software
Picasa is software die alomvattend is en toegankelijk. Het maakt niet veel geavanceerde instellingen te bieden, maar de editing tool is misschien wel het beste voorbeeld van het gebruiksgemak. Zijn grafische interface is intuïtief en geeft directe toegang tot alle opties in het programma. Minder ervaren gebruikers zullen profiteren van de uitgebreide hulp die is ingebouwd in de software, zodat ze betere mogelijkheden ervan kunnen begrijpen en hoe ze te gebruiken.

De all-in-one die het allemaal heeft
In staat zijn om de verwerking van uw foto's te behandelen vanaf het punt van invoer te delen met anderen, Picasa is ideaal voor het organiseren van uw foto albums, het doen van de eerste retouches van uw foto's, en ze te delen met uw dierbaren. Picasa is gemakkelijk te bereiken, en amateur-fotografen zullen echt waarderen wat zij kan bieden, vooral als ze al andere Google-services.