zondag 22 juni 2014

Tango Downloaden

De Tango app voor uw pc

Tango is een video en voice chat applicatie het laat je verbinden met anderen via hun mobiele telefoons
Gratis bellen voor Tango gebruikers
Vergelijkbaar met WhatsApp en Skype, wordt Tango gebruikt op uw pc te verbinden met Android-en iPhone-gebruikers. Als je vrienden hebt Tango op hun smartphones met data-abonnementen of Wi-Fi, kunt u hun telefoon gratis bellen zonder het verlaten van uw computer.

Zo simpel als de mobiele versie
Tango's PC-versie interface is identiek aan de mobiele versie, met een standaard skin gemaakt om te kijken als een iPhone. Als dat niet naar uw voorkeur, kunt u deze huid in de opties te wijzigen.

Met behulp van Tango is eenvoudig. Voeg uw telefoonnummer en de nummers van de vrienden die je wilt bellen. Van daar, je bent gewoon een simpele klik verwijderd van chatten.
Grote audio en video

Video-en geluidskwaliteit in Tango is indrukwekkend, hoewel het zou kunnen verschillen per apparaat en verbinding. Tango controles zijn ook heel eenvoudig. De opties kunt u opgeven hoe u sorteren van uw contacten, kunt u het opzetten van de webcam, Tango's huid te veranderen en zoeken naar updates. Helaas kun je niet veel meer dan dat doen door middel van maatwerk.

Perfect voor Tango gebruikers
Met de mogelijkheid om video-en audio-chat met smartphones vrienden 'vanuit het comfort van uw pc, Tango is een welkome aanvulling op de communicatie apps.