dinsdag 27 mei 2014

Paint.NET downloaden

Als je iets krachtiger dan Microsoft Paint, maar niet zo complex als Photoshop nodig hebt, Paint.NET is wat je zoekt.
Dit mooi ontworpen afbeelding editor beschikt over de eenvoudige interface iedereen houdt in toepassingen te hebben, maar tegelijkertijd biedt een verrassend breed scala aan tools en opties zou u alleen verwachten te vinden in grote grafische suites.
Paint.NET werkt u aan meerdere afbeeldingen tegelijk, heeft ondersteuning voor lagen, houdt een actie geschiedenis waarmee u alle wijzigingen ongedaan te maken, en omvat een verscheidenheid van tekentools (borstels, geometrische vormen). U vindt hier ook een aantal speciale filters en effecten die kunnen draaien uw afbeelding in een olieverfschilderij of een potloodtekening in slechts een klik.
Dat gezegd hebbende, verwacht niet dat Paint.NET om een ​​soort van gratis Photoshop alternatief zijn. Als u de Adobe-app gebruiken om te werken aan uw afbeeldingen, zal je zeker missen veel tools in Paint.NET. Voor iedereen anders al, dit is een perfect hulpmiddel voor dagelijkse eenvoudige beeldbewerking.
Paint.NET zit ergens tussen een basis-editor en een complete grafische suite, met een mooi ontworpen interface en een heleboel handige tools voor snelle foto-optimalisatie en retoucheren.
Recente wijzigingen
Deze update verhelpt een aantal gebroken sneltoetsen voor de View -> Actual Size commando.
Fixed: Ctrl Shift A werkt nu weer als een snelkoppeling voor View -> Ware grootte (gebroken in 3.5.9)
Fixed: Ctrl 0 werkt nog steeds voor View -> Ware grootte, zelfs indien 10 of meer afbeeldingen zijn open (gebroken in 3.5.9, zou het overschakelen naar de 10e afbeelding)

Paint.NET downloaden