dinsdag 27 mei 2014

7-Zip downloaden

Uitpakken en comprimeren van uw bestanden, 7-Zip is een grote gratis WinRAR alternatief.
De 7-Zip interface is vergelijkbaar met die van haar concurrenten, met een hoofd-file manager en een command line te zoeken en te selecteren bestanden uit te pakken of te comprimeren. Het bedieningspaneel heeft de essentiƫle basics zoals extract, toe te voegen en te testen, maar ook kopiƫren, verplaatsen en functies om uw bestanden te beheren, verwijderen. 7-Zip extracten en comprimeert bestanden zo snel als WinZip en WinRAR en behandelt de belangrijkste archief formaten zoals ZIP, TAR, RAR en ISO.
De archivering proces is waar 7-Zip verschilt meeste van zijn rivalen. Waar WinZip kun je alleen te comprimeren tot ZIP en WinRAR RAR of ZIP, 7zip biedt u tot 5 verschillende gecomprimeerde formaten om uit te kiezen. 7-Zip kunt u kiezen voor de update-modus, afhankelijk van of u wilt toevoegen en vervangen van bestanden, vernieuwt het archief of gewoon bestanden te synchroniseren. Als u niet wilt dat iemand openstelling uw archief zonder uw toestemming, kunt u een wachtwoord om uw archief te beschermen stellen.
We vonden het bijzonder de split hulpmiddel als het kan snijden uw archief in gelijke delen die passen op een diskette, cd of dvd, handig als je nodig hebt om een ​​bijzonder groot archief te verdelen. Helaas, de beveiliging is waar 7-Zip loopt achter haar belangrijkste rivalen. Er is geen optie om archieven op virussen te scannen en je kunt niet beschadigde bestanden te repareren.
7-Zip is misschien niet zo veilig als WinZip of WinRAR, maar het is zeker veelzijdiger. Het werkt met meer gecomprimeerde formaten en biedt veel nuttige tools zoals updatemodus of splijten. Als je het gevoel te beperkt door WinZip en als je niet van WinRAR, raden wij geven 7-Zip een keer te proberen en te profiteren van al zijn mogelijkheden.
Oneindig veel flexibeler dan zijn beroemdste rivalen, 7-Zip is een groot bestand compressie tool.
Recente wijzigingen
Sommige bugs zijn opgelost

7-Zip downloaden